Henk van Lambalgen Photography | Zondagochtend post!!!
Grainy en moody trouwfotografie. Elk verhaal is anders en ik ben nieuwsgierig naar dat van jullie. Kijk eens naar mijn reportages maar kom vooral koffie bij me drinken. Ik wil jullie heel graag ontmoeten!
Destinationwedding, trouwfotograaf, journalistieke trouwfotografie, trouwen in het buitenland, trouwen op de eilanden, festival bruiloft, bijzondere trouwfotografie, bohowedding, bruidsfotografie, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, trouwreportages
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-henk van lambalgen,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Zondagochtend post!!!

Zondagochtend post!!!

September is een heftige maand, het einde van het trouwseizoen en wat voor een! Het was een heel tof trouwseizoen en ik wil nooit meer anders! Dus voor 2018 ben ik bezig met een marketing offensief. Als jullie willen helpen graag, jullie kunnen dit bericht overal delen!

Wat een prachtige dag, ondanks de regen. Wat een fantastisch feest!

Vrijdag 8 september trouwden Jochem en Ghislaine in het mooie leiden. Wat een prachtige dag, ondanks de regen en wat een fantastisch feest!

Beide zijn grote muziek liefhebbers en Jochem speelt zelf in een band. Dat hebben we geweten… Een fantastisch optreden van een gelegenheidsband en een gevoelige serenade van Jochem voor Ghislaine. Wat kan muziek toch mooi zijn.