Henk van Lambalgen Photography | Vrijwerk
Grainy en moody trouwfotografie. Elk verhaal is anders en ik ben nieuwsgierig naar dat van jullie. Kijk eens naar mijn reportages maar kom vooral koffie bij me drinken. Ik wil jullie heel graag ontmoeten!
Destinationwedding, trouwfotograaf, journalistieke trouwfotografie, trouwen in het buitenland, trouwen op de eilanden, festival bruiloft, bijzondere trouwfotografie, bohowedding, bruidsfotografie, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, trouwreportages
16744
post-template-default,single,single-post,postid-16744,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-henk van lambalgen,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Vrijwerk

Vrijwerk

Vrijwerk blijven maken en experimenteren is belangrijk en de wolves workshop heeft me doen in zien dat ik dit niet genoeg doe. Alleen trouwerijen fotograferen is als op zaterdag een wedstrijd voetballen zonder trainen.

Een combinatie van de twee mooiste dingen van fotografie, mensen ontmoeten en lekker fotograferen.

De bijeenkomst van “Lookslikefilm NL” was een mooie gelegenheid om dit weer eens te doen. Een combinatie van de twee mooiste dingen van fotografie, mensen ontmoeten en lekker fotograferen. Buiten dat ik weer super veel toffe collegae heb ontmoet, heb ik ook weer heerlijk vrij geschoten!
Lindy ken ik inmiddels al een tijdje en we maken vaak plannen. Gelukkig krijgen we het zo nu en dan ook voor elkaar om daadwerkelijk weer eens samen te schieten. Een multitalent, net als haar vriend, tekenen, tatoeëren, zingen, muziek maken en modelleren. Een vrije geest met een open mind, fijn om mee te werken.
Ik ben van plan om wat vaker vrij werk te gaan maken dus als je ideeën hebt hoor ik het graag.