Trouwalbums

Een trouwalbum is een familie stuk

Een album is niet zo maar iets. Het is een familie document, een stempel uit de tijd. Mensen zeggen soms “dat ding ligt alleen in de kast”, maar vaak is dat niet waar. Hoe ouder het album (de foto’s), hoe meer waarde het krijgt.

 

Wat jullie bij mij afnemen is een album en ik ben alleen een instrument om dit album tot stand te laten komen. Ik zie een reportage en een album ook niet los van elkaar, een album is voor mij echt het eindproduct. Foto’s horen niet op een harde schijf, foto’s horen op het beste papier in het mooiste album.

 

Mijn albums worden met de hand gemaakt in Nederland. Het materiaal en de productie is zo duurzaam mogelijk. Het is een zeer hoogwaardig product met oog voor detail een perfectie. Het papier dat mijn voorkeur heeft heet “Fine-Art” en past bij mijn fotografie.

AlbumStalen (1 van 9)

Simpel en rustig vind ik passen bij mijn stijl van fotograferen en zo houd ik mijn albums ook het liefst. Groot vind ik niet altijd gepast, ik hou van “koffie tafel” boeken. Het is mooi als een album echt bij jullie past en het ergens in de woonkamer mag liggen.

 

Echter alles is mogelijk, qua formaat en materiaal. Een leren, een linnen of een velvet kaft, fine art papier of Fuji Fotopapier, staand, liggend of vierkant. Ook alle kleuren zijn mogelijk. Samen stellen we een prachtige herinnering samen.

Een unieke, blijvende herinnering aan jullie mooiste dag.

Open web whatsapp
Wil je wat vragen?
Hallo! Tof dat je mijn website bezoekt. Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vraag het hier via whatsapp! Uiteraard mag je ook andere vragen stellen...

Groetjes, Henk