Preview Steven & Ilse

Preview Steven & Ilse

Het trouwseizoen is weer begonnen! Na een fantastische bruiloft op het prachtige eiland Ameland mocht ik afgelopen vrijdag de mooie trouwerij van Steven en Ilse fotograferen. Een prachtige dag!

Het beste cadeau wat je als vrienden het bruidspaar kan geven, is helemaal los gaan op het feest!

Vrijdag 18 mei trouwden Steven en Ilse, op de prachtige lokatie “Onder Ons” in Dalfsen. Een trouwdag plannen precies zoals je zelf wilt valt niet mee, maar Steven en Ilse is het gelukt. Met een draaiboek van tien regeltjes en een ruime relaxte planning was dit een trouwerij naar mijn hart. Een huis VOL familie, een korte shoot in de stad en nog twee kleine op de lokatie, een prachtige ceremonie, heerlijk buiten eten, schalen doorgeven over de lange tafels en een goed feest! Dit alles zorgde voor een super fijne sfeer. Voeg daar een fantastische vrienden groep en een lieve familie aan toe en BAM!

Vorig jaar heb ik van een paar gasten op een Duitse trouwerij geleerd, “het beste cadeau wat je als vrienden het bruidspaar kan geven, is helemaal los gaan op het feest”. Wijze woorden en dit hadden de vrienden van Steven en Ilse ook goed begrepen. Ik hou van de ontlading na een trouwdag, stropdassen los, drank er in en gas geven!

Ik hoop jullie snel meer te mogen laten zien van deze trouwerij…