Mentoring voor fotografen

Mentoring voor fotografen

Mentoring geven en zo mijn passie en kennis overdragen vind ik een van de mooiste dingen uit dit vak!

Dit vraagt om een persoonlijke en gerichte aanpak, die je vaak niet vind bij algemene workshops met meerdere mensen. Mentoring is eigenlijk een uitgebreide workshop samengesteld voor alleen jouw bedrijf.

Na het trouwseizoen beginnen vaak de mentor trajecten, ook dit jaar mag ik een paar fotografen helpen verder te ontwikkelen. Hoe vet is dat!? Vaak draag ik in een aantal dagdelen mijn kennis over en hoop ik dat ik deze fotografen verder heb geholpen in hun proces.
Fotograaf worden is namelijk een proces en heel hard werken! Er komt zo verschrikkelijk veel bij kijken, van zaken doen tot het ontwikkelen van je persoonlijkheid. Fotograferen is een passie en het professionaliseren daarvan gaat niet vanzelf. Administratie bijvoorbeeld, is geen deel van je passie (niet van mij in ieder geval!) en kan je erg veel energie kosten. Dus lek je ergens energie, loop je leeg en begin je het plezier in fotografie te verliezen? Laten we samen eens kijken hoe je jouw bedrijf zo in kan richten dat je er weer plezier in krijgt.

Samen kunnen we bekijken waar en hoe je verder kan groeien. Soms zijn het hele kleine zaken of inzichten die grote invloed hebben op je fotografie en je bedrijf. Jij bent je bedrijf dus vaak is ontwikkeling op persoonlijk vlak ook ontwikkeling in je fotografie en dus je bedrijf.
Dit vraagt om een persoonlijke en gerichte aanpak, die je vaak niet vindt bij algemene workshops met meerdere mensen. Mentoring is eigenlijk een uitgebreide workshop samengesteld voor alleen jouw bedrijf.

Hier” laat ik zien wat ik je kan bieden, dit is altijd een persoonlijke traject die we samen vorm geven.

Uiteraard kunnen we ook een keer op pad en kan ik vertellen over hoe ik naar licht kijk en hoe ik een shoot benader. Afgelopen donderdag gaf ik Mentoring aan Jorieke, we zijn eerst samen een koppel gaan fotograferen, hebben daarna een selectie gemaakt en samen die foto’s bewerkt.

Mail gerust als jullie vragen hebben!