Jonneke

Jonneke

Op Aruba heb ik een paar shoots gedaan, waaronder deze met Jonneke.

We gingen naar de ruige kust, steile rotsen, een prachtige wilde zee en een ongelofelijk mooie ``natural pool``.

Dit jaar had ik me voorgenomen om meer vrij werk te maken. Iemand zei me ooit, “alleen trouwerijen fotograferen is als wedstrijden rugbyen zonder te trainen”. Niet alleen dat, ook het ontwikkelen van mezelf, het vormen van een visie en ontdekken wat ik leuk vind speelt een grote rol. Daarnaast fotografeer ik gewoon verschrikkelijk graag… Zonder plan, in het moment en met mijn gevoel en mijn hart.
Op Aruba heb ik een paar shoots gedaan, waaronder deze met Jonneke. Jonneke heb ik ook samen met haar vriendin op de foto gezet, tijdens een zonsondergang. Maar Jonneke vond het ook tof om een shoot te doen tijdens de zonsopgang, die zo verschrikkelijk mooi is op Aruba. We gingen naar de ruige kust, steile rotsen, een prachtige wilde zee en een ongelofelijk mooie “natural pool”.

Een trouwerij op Aruba is een droom natuurlijk, een destinationwedding. Dus woon je op Aruba en ga je trouwen, kijk eens bij mijn reportages!
Open web whatsapp
Wil je wat vragen?
Hallo! Tof dat je mijn website bezoekt. Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vraag het hier via whatsapp! Uiteraard mag je ook andere vragen stellen...

Groetjes, Henk