Trouwerij Gerben & Chantal – De Havixhorst

Trouwerij Gerben & Chantal – De Havixhorst

Het was nog nooit gebeurd, een trouwerij fotograferen van een koppel dat ik nog niet had ontmoet. Mijn fotografie is toch een beetje gestoeld op contact, gevoel is belangrijk. Ik vind het erg belangrijk dat we relax zijn samen, dat het ontmoeten er alvast vanaf is en we lekker los kunnen gaan. Echter zorgt corona ervoor dat we wat anders met zaken om moeten gaan en dat kunnen we natuurlijk!

Gerben & Chantal

Dus ik kom aan bij de Havixhorst en loop naar twee mannen die met een live-stream bezig zijn. Ik maak met iedereen contact dus ik elleboog beide heren (voetje heeft de voorkeur). Blijkt een van de twee Gerben te zijn haha. Dat krijg je er van. Gelukkig is Gerben open en relax, dit kon nog wel eens een leuke dag worden. Chantal zou op kamer 13 zijn, de bruidssuite. Drie keer kloppen, niks, deur open, helemaal donker. Ik weer naar beneden en even gebeld met Chantal, zat ze verstopt in de badkamer. Hun zoontje sliep nog op het grote bed, vandaar de donkere kamer. Leuk beginnen dus lekker gezellig in de badkamer, toch gek met mensen die je nog niet kent. Maar ook Chantal was relaxt en ik kon lekker mijn gang gaan.

Heel fijn, gewoon samen omkleden als gezin. Het is zoals het is en juist zulke momentjes samen vind ik heel fijn om vast te leggen.

De Havixhorst

Sinds ik de trouwerij van de zoon van de eigenaar van de Havixhorst heb gefotografeerd hebben we dik verkering. De Havixhorst en ik liggen elkaar gewoon goed. Het licht, de kamers, de ruimtes en het personeel past gewoon goed bij mij en mijn fotografie. Daar denkt de Havixhorst ook zo over, daarom hebben ze mij gevraagd om alle foto’s op hun website te fotograferen. Dit doe ik nog regelmatig, even updaten, corona opstelling, voedselfotografie enz. Een heel fijn bedrijf die ik sterk aanraad als jullie gaan trouwen. www.dehavixhorst.nl

Een korte trouwerij, zonder feest, midden in de zomer, die ik jullie toch graag wil laten zien!Open web whatsapp
Wil je wat vragen?
Hallo! Tof dat je mijn website bezoekt. Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vraag het hier via whatsapp! Uiteraard mag je ook andere vragen stellen...

Groetjes, Henk