Collin & Iris – Trouwen bij De Woeste Hoeve

Collin & Iris – Trouwen bij De Woeste Hoeve

Licht is voor mij het belangrijkste van fotografie. Logisch natuurlijk, fotografie is licht. Het licht kan buiten het trouwseizoen (mei – september) echt zo veel mooier zijn dan in de zomer maanden. Meestal geen harde zon en heerlijk zacht licht, maak me gek.

Collin en Iris

Als mensen in februari gaan trouwen zegt dat een hoop. Zon is niet het belangrijkste, je zoekt een bepaalde sfeer of krijgt een bepaald gevoel bij de winter. Uiteraard heeft iedereen dat, maar de keuze om in dit jaargetijde te gaan trouwen vind ik tof. Het mag anders, sterker nog, graag!

Trouwen bij De Woeste Hoeve

Je moet ook goed kijken of een bepaalde locatie bij de sfeer past die je voor ogen hebt. Dit hebben Collin en Iris goed begrepen. De Woeste Hoeve heeft dit weer met beide handen aangepakt en het seizoen eer aangedaan. Wat was het prachtig. De Woeste Hoeve is een fijne locatie op de Veluwe, de natuur is er ook prachtig.

Ik had deze dag niet zo goed vast kunnen leggen als ik niet zo’n goede second shooter bij me had. Super bedankt Peter (Love Rules), voor onder andere de mooie foto’s van Collin.

Een prachtige dag Collin en Iris! Heel erg bedankt dat ik jullie verhaal mocht vertellen en voor het vertrouwen.Open web whatsapp
Wil je wat vragen?
Hallo! Tof dat je mijn website bezoekt. Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vraag het hier via whatsapp! Uiteraard mag je ook andere vragen stellen...

Groetjes, Henk