Coach & Mentor bruidsfotografie

Coach & Mentor bruidsfotografie

Mentoring geven en zo mijn passie en kennis overdragen over hoe ik bruidsfotografie en bruiloften benader vind ik een van de mooiste dingen uit dit vak!

Mentor, coaching en training bruidsfotografie voor fotografen

Na het trouwseizoen beginnen vaak de mentor trajecten, de persoonlijke begeleiding voor bruidsfotografie. Ook dit jaar mag ik een paar fotografen helpen verder te ontwikkelen. Hoe vet is dat!? Vaak draag ik in een aantal dagdelen mijn kennis over en hoop ik dat ik deze fotografen verder heb geholpen in hun proces.

Ontwikkelen als trouwfotograaf

Trouwfotograaf worden is namelijk een proces en heel hard werken! Er komt zo verschrikkelijk veel bij kijken bij een trouwreportage, van zaken doen tot het ontwikkelen van je persoonlijkheid. Fotograferen is een passie en het professionaliseren daarvan gaat niet vanzelf. Administratie bijvoorbeeld, is geen deel van je passie (niet van mij in ieder geval!) en kan je erg veel energie kosten. Dus lek je ergens energie, loop je leeg en begin je het plezier in trouwfotografie te verliezen? Laten we samen eens kijken hoe je jouw bedrijf zo in kan richten dat je er weer plezier in krijgt.

Training in fotografie en fotobewerking

Samen kunnen we bekijken waar en hoe je verder kan groeien. Dit kan letterlijke training in fotografie zijn en de fotobewerking van een bruiloft, maar ook bredere, persoonlijke zaken. Soms zijn het hele kleine zaken of inzichten die grote invloed hebben op je fotografie en je bedrijf. Jij bent je bedrijf dus vaak is ontwikkeling op persoonlijk vlak ook ontwikkeling in je fotografie en dus je bedrijf.

Dit vraagt om een persoonlijke en gerichte aanpak, die je vaak niet vindt bij algemene workshops met meerdere mensen. Mentoring is eigenlijk een uitgebreide workshop samengesteld voor alleen jouw bedrijf.

Mail gerust als jullie vragen hebben!Open web whatsapp
Wil je wat vragen?
Hallo! Tof dat je mijn website bezoekt. Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vraag het hier via whatsapp! Uiteraard mag je ook andere vragen stellen...

Groetjes, Henk