Bruiloft fotoreportage in het buitenland

Bruiloft fotoreportage in het buitenland

Trouwen in het buitenland is een hele onderneming maar een bruiloft fotoreportage in het buitenland kan erg veel doen met een trouwerij.

Bruidsfotograaf mee naar het buitenland

Ik kom als bruidsfotograaf erg graag in het buitenland omdat het iets doet met de sfeer van een bruiloft. Het is net als een meerdaags festival, je bent met een vaste club mensen een paar dagen in een bubbel, wat zorgt voor een hele mooie cohesie. Daarom adviseer ik ook altijd een bruidsfotograaf mee te nemen naar het buitenland. Deze gaat dan mee in dezelfde belevenis als de gasten en connect ook op dezelfde manier als de gasten met elkaar doen. Meestal is er de eerste avond een borrel met een dansje en dan voel je het al, het wordt zo’n weekend…

De bruidsfotograaf die er gewoon bij hoort

Voor mij is contact maken met gasten een groot onderdeel van mijn fotografie en zorgt ervoor dat ik dichtbij kan komen en mensen mij vertrouwen. Ze zien me dan niet meer als “die fotogaaf” maar als Henk. Met een trouwfotograaf uit het buitenland mist deze connectie, ze komen plaatjes schieten en hun werk doen. Ik kom mee feesten!

Bruidsfotograaf voor het buitenland boeken in Nederland

Een bruidsfotograaf boeken voor in het buitenland is daarnaast gewoon even belangrijk als een bruidsfotograaf boeken in Nederland. Je moet een klik hebben met je fotograaf en je relaxt voelen, hij is er de hele dag bij en waarschijnlijk heel dichtbij. Een trouwreportage laten maken in het buitenland vraagt wel iets meer qua planning. Het kan daarom lonen om een weddingplanner op locatie te boeken. Een huwelijksreportage krijgt meer kracht als de aankleding de locatie complimenteert, hier zijn weddingplanners goed in.

Trouwreportage in het buitenland plannen

In principe leg ik de dag vast zoals hij is, ik vind het fijn om een reportage journalistiek te benaderen. In het buitenland adviseer ik altijd om de fotoschoot de dag na de trouwerij te plannen. Zo zorg je dat er tijdens je trouwerij rust is en je bij je familie en vrienden kan zijn, die speciaal voor jou daar heen zijn gekomen. Tijdens de shoot hebben we dan ook alle rust en kunnen we iets meer tijd nemen, een mooie locatie zoeken en de shoot plannen als het licht het mooiste is.

Een huwelijksreportage in het buitenland is magisch en dit moet te zien zijn aan de foto’s. Inmiddels heb ik wat ervaring dus schroom niet om contact te maken en vragen te stellen. Ik help jullie graag bij het realiseren van jullie droom.Open web whatsapp
Wil je wat vragen?
Hallo! Tof dat je mijn website bezoekt. Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vraag het hier via whatsapp! Uiteraard mag je ook andere vragen stellen...

Groetjes, Henk