Award Masters of Wedding Photography

Award Masters of Wedding Photography

Op de site van de masters heb ik een mooi blog over geschreven deze award winnende foto… Voor jullie natuurlijk hier!

Sinds twee jaar fotografeer ik steeds vaker het feest zonder flits. Voor mij houdt het de sfeer er erg in, ook omdat de kleuren lekker blijven zoals ze zijn. Beweging is belangrijk in mijn fotografie en ik hou van een goed feest! Hier kwamen alle elementen lekker samen. Hoewel ik al meer awards heb gewonnen is deze toch wel een beetje speciaal. Waarom vertel ik hier onder.

Het was een bijzondere trouwerij die door omstandigheden op het laatste moment van locatie moest wisselen. Door het werk van Maarten kon hij het voor elkaar krijgen dat er een tent opgezet mocht worden bij DE natuurplas van Meppel. Hier ben ik woonachtig dus dit voegde voor mij echt iets toe, dan weet je al een beetje dat het een bijzondere dag gaat worden.
Maarten en Nadiah trouwden aan de plas, midden in het bos en vooral toen de schemer viel werd het haast magisch. Misschien kwam dat ook door de kabouter, de steltlopers, de 12-jarige pianist, de politieagent en de net te dronken vreemde gast… Het was aan! Van paal klimmen tot paarden in de gang en van de Village People tot een “private” dance. Bij deze laatste schoot ik dit beeld.
Het licht was moeilijk in deze hoge circustent maar tijdens de dans was er genoeg om even zonder flitser te schieten. Mijn Sony met een lichte 35mm geeft me veel vrijheid. Diafragma op 1.8, sluiter op 1/160, ISO op 3200 en gaan.

Deze foto zegt iets over Nadiah, ondernemend, vrij, lekker los, een danseres. Deze foto zegt ook iets over de dag en over het feest, zo was het… Dit had ik met een flitser nooit kunnen bereiken. Deze foto zegt daarom ook iets over mij en mijn fotografie. Dit is ook de reden dat ik deze foto heb ingezonden, ik ben er trots op, niet een alledaags beeld. Erg fijn dat dit ook bevestigd werd met een award.Open web whatsapp
Wil je wat vragen?
Hallo! Tof dat je mijn website bezoekt. Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vraag het hier via whatsapp! Uiteraard mag je ook andere vragen stellen...

Groetjes, Henk