GoedUigevoerd186.jpg

Jullie trouwerij kan anders!

Als fotograaf wil ik samenwerken. Jullie willen dat jullie trouwdag een onvergetelijke herinnering wordt. Dit kunnen we alleen samen doen. Jullie hebben de passie en liefde, ik heb de ervaring! Daarom vraag ik jullie om mij zo vroeg mogelijk in het proces te betrekken. Ik ben een erg betrokken, creatief en eigenzinnig persoon en komt tot uiting in mijn foto's. Ik zit boordevol ideeën die jullie dag nog mooier kunnen maken.

Ik wil jullie anders laten nadenken over jullie dag, de dag. Doe het lekker zoals jullie het willen, alles kan en alles mag! Als jullie er altijd al van gedroomd hebben om op een bootje in het water te trouwen, waarom niet?! Het is jullie dag, denk “out of the box” en laten we dat samen doen.

Laten we alvast contact maken. Op mijn Instagram en Facebook pagina laat ik meer van mijn werk en van mezelf zien.

GoedUigevoerd093.jpg
GoedUigevoerd001.jpg
GoedUigevoerd004.jpg

Ik heb verstand van licht en fotografeer anders.

Anders is het donkerder fotograferen, dit zorgt voor meer spanning in de foto’s. Ik mik graag op de hoge lichten, waardoor er veel contrast en schaduw ontstaat. Anders is ook het gebruik van groothoeklenzen met een vast brandpunt. Een beetje een technisch verhaal, maar dat komt wel tijdens de koffie. Het komt erop neer dat ik erg dichtbij moet komen en niet op een afstandje kan blijven staan. Hierdoor lijkt het voor de kijker of ze er zelf naast staan en er echt bij zijn. Het wordt intiem en jullie liefde spat van de foto's af.

Ik ben dus geen fotograaf die op de achtergrond aanwezig is. Ik feest mee en sta tussen jullie en jullie vrienden in. Ik werk op basis van vertrouwen, ook bij jullie vrienden en familie. Laat me toe en laat me dichtbij komen, letterlijk en figuurlijk. Samen maken we er iets moois van!

GoedUigevoerd117.jpg
GoedUigevoerd135.jpg

Wie ben ik.

Ik woon samen met Kirsten in het mooie Meppel. Wij vinden Nederland prachtig en komen graag overal. Zo denken wij ook over de wereld. Naast fotografie en feestjes, is reizen dan ook onze grote passie. Wij houden van mensen en nieuwe vrienden maken. Liefde zit in alles, niet alleen van partner tot partner maar ook van mens tot mens.

Dit is wat ik graag fotografeer, wat ik wil laten zien en jullie terug wil geven.

Meer over mezelf vertel ik jullie graag bij ons aan de keukentafel. Ik leer jullie heel graag beter kennen en nodig jullie uit voor een goede kop koffie.

Omdat zijn beelden mij erg inspireerde heb ik onlangs deze super toffe video van mezelf laten maken door Thomas Roos. Stiekem best een beetje trots op, dus als jullie een paar minuten hebben zou ik hem zeker even bekijken!

 

 
 
 

Investering.

De investering voor een trouwreportage is 1850 euro voor zes uur fotografie, inclusief een prachtig 30x30 album met 50 pagina's. Elk extra uur fotografie is 110 euro. Dit is ook altijd inclusief reiskosten binnen Nederland en alle foto's in hoge resolutie als download in een mooie web-galerij. In het hoogseizoen ben ik alleen te boeken vanaf acht uur. Na ons gesprek maak ik een persoonlijke offerte voor jullie. Bel me voor een afspraak of vragen op 0628679011 of stuur mij een mailtje via info@henkvanlambalgen.com. Jullie mogen ook het contactformulier invullen.
Wacht niet te lang met boeken. Ik verkies kwaliteit boven kwantiteit en fotografeer daarom maximaal 20 trouwerijen per jaar.