Hallo!

Wat fijn dat jullie interesse tonen in mijn fotografie. Als ik jullie deze link heb gestuurd, betekent het waarschijnlijk dat jullie gaan trouwen. In de eerste plaats gefeliciteerd! Ten tweede wil ik jullie bedanken voor de interesse in mijn fotografie. Allicht zijn jullie alleen op zoek naar meer informatie, maar dat neemt niet weg dat jullie op mijn website hebben gekeken en hebben besloten contact met mij te maken, waarvoor dank!

Eigenlijk hebben jullie de kern van de zaak al op mijn homepage kunnen lezen, maar ik zal hier nog iets meer informatie geven over mezelf, mijn fotografie en de prijzen.


 

Nog een klein stukje Henk.

Sinds 2012 ben echt ik actief bezig met fotografie, in 2015 studeerde ik af aan de fotovakschool, maar al vanaf mijn jeugd maak ik foto's. Altijd liep ik met een compact camera op zak en legde ik de dagelijkse dingen vast. Voor mij is dit waar het om gaat: een moment bevriezen in tijd. Een moment vastleggen dat nooit meer terugkomt. De waarde van foto's groeit ook met de tijd. Foto's van mijn jeugd maken steeds meer in mij los en daar hecht ik waarde aan. Dit is ook de reden waarom ik voor anderen ben gaan fotograferen: het kunnen geven van een dierbare herinnering.

Naast mijn werk als fotograaf werk ik ook als psychiatrisch verpleegkundige op een afdeling in het ziekenhuis. Ik woon samen met mijn vriendin Kirsten, die mij ook op vele vlakken binnen de fotografie ondersteunt. Samen mogen wij graag reizen en fotograferen, hier leven wij voor. De wereld zien, vrijheid voelen, andere culturen en mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken.

 

Mijn fotografie.

De titel van mijn pagina is "Up Close, Personal and Different". Ik kom graag dichtbij, zowel persoonlijk als lijfelijk. Ik ga het contact aan. Met jullie, maar ook met jullie vrienden en familie. Op jullie grote dag zorgt dit ervoor dat ik mij makkelijk meng en mensen mij gaan zien als één van de gasten en niet als "die fotograaf". Bij jullie zorgt dit ervoor dat jullie ontspannen zijn en je niet druk maken om mij of de camera. Ik zoek samenwerking en wil zorgen voor een sfeer die jullie trouwerij en foto's ten goede komt. Ik ben niet een fotograaf die in een cirkel om jullie en de gasten heen loopt maar ik sta er middenin en feest mee.
Voor mij is elke trouwerij ook weer een ontdekkingstocht en een experiment. Het is een creatief proces dat ik samen met mijn bruidsparen doorleef. Dit leidt altijd tot iets moois!

Second Shooter

Een trouwerij fotografeer ik meestal met een tweede fotograaf. Dit geeft mij de vrijheid om echt creatief te zijn en de beelden te maken die ik wil maken. Niet alleen zorgt dit ervoor dat het omkleden van de bruid én bruidegom vastgelegd kan worden, maar dat ik ook de echte momenten kan pakken. In de basis lijken veel bruiloften op elkaar en zijn er een aantal vaste momenten, die we ook zeker willen vastleggen. Maar het zijn de momenten tussen die momenten door die elke bruiloft uniek maken.
Wat maakt jullie bruiloft uniek en wie zijn de mensen op jullie bruiloft. Dat wil ik graag vastleggen.

Investering.

Omdat ik een verhalenverteller ben, kunnen jullie mij vastleggen voor minimaal acht uur. Zo hoop ik overal bij te kunnen zijn. Hier voor vraag ik een investering van 1600 euro
(tussen 1 april 2016 en 1 juli 2016 geef ik 15% korting op alle boekingen voor 2016 en 2017). Dit bedrag is allesomvattend en resulteert in een mooie web galerij met al jullie foto's. Deze galerij kunnen jullie ook delen met familie en vrienden. Dit zullen ongeveer 300 foto's zijn, die jullie in groot formaat kunnen downloaden van deze website.
Ik voer een no-nonsense beleid en dat betekent dat allesomvattend ook echt allesomvattend is. Geen kleine bestanden met een watermerk, waaruit jullie nabestellingen kunnen doen en geen reiskosten (binnen Nederland).

Omdat ik graag het hele verhaal vertel, vind ik het belangrijk dat jullie mij boeken voor de hele dag. Ik wil erbij zijn als jullie je omkleden en ik wil met jullie feesten! Daarom vraag ik voor alle extra uren, boven de eerste acht, 100 euro per uur.

Albums.

Om ervoor te zorgen dat jullie dit verhaal ook aan anderen kunnen vertellen bied ik twee verschillende albums aan. Voor mij is een album een eindproduct. Een mooi verhaal in een album, net als een boek. Uiteraard is dit gevoel persoonlijk en geheel aan jullie!

Een prachtig linnen album van 30x30cm gemaakt in Portugal en gedrukt op echt fotopapier. Deze kost 450 euro. Jullie namen worden in het linnen op de kaft gedrukt (debossing) en bevat 20 spreads (40 pagina's) met jullie favoriete foto's (ongeveer 40). Extra spreads, dit is mogelijk tot 40 stuks,  kosten 10 euro per stuk.
De tweede optie is een briljant afgewerkt, echt lederen album van 30x30cm. Handgemaakt in Italië, ook gedrukt op echt fotopapier. Deze kost 750 euro. Jullie namen worden ook bij dit album in het leer op de kaft gedrukt en bevat ook 20 spreads. Extra spreads, ook mogelijk tot 40 stuks, kosten 15 euro per stuk.

 
 
 

Hoe verder.

In een persoonlijk gesprek leer ik jullie graag beter kennen en kunnen jullie mij alles vragen. Ik laat jullie graag mijn albums zien en jullie kunnen kijken hoe een hele reportage er uitziet.
Alleen mijn foto's mooi vinden is niet genoeg; we moeten ook samen kunnen werken en jullie moeten op jullie trouwdag echt jezelf kunnen zijn. Ik werk op basis van vertrouwen. Mijn foto's zijn zoals ze zijn door de band die ik met mijn bruidsparen heb. Een foto maken kan iedereen; zorgen dat het mooie foto's worden moeten wij samen doen!
Ik ben erg betrokken en creatief en help jullie graag de trouwdag nog mooier te maken. Daarom vraag ik jullie ook mij zo vroeg mogelijk te betrekken. Ik heb veel tips en vette ideeën voor jullie dag. Zoals ik op mijn homepage al zeg, het is jullie dag. Probeer jullie af te sluiten voor alle invloeden van buitenaf en doe wat jullie tof vinden. Denk "out of the box” Alles is mogelijk! Doe het echt zoals jullie het graag willen doen en laat mij jullie daarbij helpen.

Dus laten we een afspraak plannen, wederom, dit is geheel vrijblijvend. Mail me op info@henkvanlambalgen.com of bel 0628679011


Groeten Henk!