Daan & Femke - Festival

 

Femke is een nichtje van Kirsten, mijn vriendin. Super spannend om voor familie te fotograferen, maar voor mij begon de dag zo relax dat ik mijn creativiteit heerlijk de vrije loop kon laten. Om half tien was ik aanwezig en om drie uur was de ceremonie. Zoals een festival hoort te zijn was alles op een lokatie en ook dat zorgt voor rust, ruimte en sfeer. Ze hadden het prachtig aangekleed met een foodtruck, een fantastische photo booth caravan, een geniale platen bus en mooie kleden en lampen. Ook de fraaie tuin droeg zijn steentje bij aan het echte festival gevoel.
Als jullie ook van plan zijn een festival trouwerij te organiseren, betrek mij dan tijdig. Van alle leveranciers die ik echt tof vind verzamel ik de visitekaartjes, misschien kan ik jullie inspireren. Hopelijk mag ik dan ook iets meer laten zien van deze heerlijke trouwerij... Voor nu een kleine preview!