Bas & Jiske - Leiden

 
B&J (1 van 35).jpg

Aangenaam verrast ben ik door Leiden, wat een mooie stad! Bas en Jiske trouwden in de Hortus Botanicus en voeren met een bootje door de grachten naar de feestlocatie. Geweldig! Utrecht ken ik inmiddels een beetje en Amsterdam natuurlijk ook, maar dat de grachten van Leiden zo mooi waren wist ik niet. Tot zo ver mijn pleidooi over Leiden, ga daar eens varen!
Dan Bas en Jiske... De mensen die mij als eerst boekten voor dit seizoen en mijn op één na laatste trouwerij van 2016. Bas en Jiske lieten zich niet druk maken en waren de hele dag redelijk ontspannen. Jong en lekker zichzelf! Dat is fijn fotograferen, want de shoot was al vóór de ceremonie en de spanning zit er dan meestal nog goed in. Met ruim de tijd en een prachtige locatie werd de shoot een feestje. Eenmaal getrouwd konden gelijk alle remmen los op de boot, echt een extra demensie in de dag.
Overal was ruim de tijd voor en tijdens het eten werden er de nodige speeches gegeven. Ondanks dat ik altijd erg geconcentreerd aan het fotograferen ben zie en hoor ik alles, ik heb erg gelachen. Ik ben nog steeds altijd dankbaar dat ik bij al deze mooie momenten aanwezig mag zijn.
Bas & Jiske heel erg bedankt voor het vertrouwen, het lachen en de mooie dag. Deze is voor jullie!