Esther & Wilco - Meppel

 

Yes, weer eens een trouwerij in mijn home town! En een bijzondere! Ze trouwden in het Wilhelminapark, alleen mogelijk omdat zij daar woonachtig zijn. Voor mij vijf minuten lopen dus de eerste trouwerij die ik ter voet heb gedaan! Vind ik mooi.
De weersvoorspellingen waren matig, maar precies toen de ceremonie begon ging de zon schijnen. Het was echt fantastisch. In ons eerste gesprek was gelijk duidelijk dat het erg ontspannen zou gaan verlopen allemaal. Een hoop "we zien wel" en "het loopt zoals het loopt" was aan de orde. Als planning kreeg ik de uitnodiging voor de daggasten mee... Dit straalde door op de dag en deze was dan ook erg relax. De ceremonie dus in het park, recht voor het eigen huis van Esther en Wilco, een goede borrel en taart onderweg bij Zizo en de rest van de dag bij Stien in Staphorst. Ik was er bij tot het einde, lekker met de disco bus terug! Dus ik heb hard mee gefeest en wat een feest was het... Iedereen los, heerlijk!