Maaike & Guy - Kasteel Duurstede

 

Dit jaar lijk ik vaker bijzondere trouwerijen te hebben. Twee keer al fotografeerde ik een buitenlands trouwkoppel, twee keer al een trouwerij op het strand en nu voor het eerst in een tof kasteel. Midden tussen het groen en omringd met een heuse slotgracht. Of zou het komen omdat ik dit jaar alle trouwerijen met mijn vriend / second shooter Matthijs fotografeer? Wat voor extern geheugen en veel vrijheid zorgt, maar vooral ook voor veel plezier,  gezelschap en mooie beelden (zie foto acht).
Wat deze trouwerij misschien ook wel bijzonder maakt is dat ik hem te danken heb aan mijn neef Frank, de vriend van de zus van Maaike. Bedankt Frank! De man die mij ook hielp mij om mijn bedrijf richting en sturing te geven. Dat lijkt dus te werken!

Wat het ook is, dit was weer een fantastische dag. We waren er bij van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, wat mij de mogelijkheid geeft om echt het hele verhaal te vertellen. Het verhaal van twee creatieve, lekkere alternatieve, vrije mensen met dito vrienden en een goede muziek smaak. Met twee live optredens, buiten in de warme zon, en een heerlijke BBQ, was het een fantastisch sfeertje.

Maaike en Guy, ik denk dat deze dag een reflectie was van jullie als stel. Jullie hebben het gedaan zoals jullie wilde en dat was te voelen. Ook wij voelden ons erg op het gemak en deel van jullie mooie dag, bedankt daarvoor. Hopelijk reflecteert dat weer in de foto's, bedankt voor jullie geduld, ze komen er aan!