Harm & Anneloes - Egmond aan Zee

 

Vlak bij mijn oude woonplaats Castricum trouwden Harm en Anneloes. Het strand en de duinen kunnen me nog altijd kippenvel geven van herinneringen. Het is moeilijk uit te leggen, maar duingras en zeelucht doen wat met me. Wat een fijne plek om te trouwen en wat vet om daar met een bruidspaar en twee fotografen je passie uit te oefenen. Zaterdag hebben we echt geknald! Dertien uur gaan, alles gegeven en al onze buffers vol geschoten... Zo gaat dat op het strand, gehurkt lopend achter een wapperende jurk aan. Er stond een stevig windje en dat fotografeert zo lekker! En ondanks de kou die het met zich mee bracht, zijn we er drie keer op uit gegaan.

Harm en Anneloes, wat een overgave en vertrouwen. Jullie hebben je laten leiden en mij mijn gang laten gaan. Echt heel tof, ik had het gevoel dat ik alles mocht doen en alles kon vragen. Dit is een kleine preview voor jullie en ik zal snel met de rest over de brug komen!

Bedankt voor de mooie dag, geniet van de foto's maar vooral van elkaar!