Anastasia & Joost

 

Drie weken geleden werd ik gebeld door Joost. Hij ging over twee weken trouwen en zocht nog een fotograaf. Toen ik verbaasd vroeg waarom hij zo laat was met het regelen van een fotograaf gaf hij aan net begonnen te zijn met het plannen van de bruiloft. Hij moest ook nog een taart en nog iets met muziek of zo... Dit bleek Joost ten voeten uit, hoorde ik later in de speeches.

Joost komt uit Nederland en Anastasia, Ana of Nastia (zoals u wilt) uit Rusland. Anastasia is, inmiddels, 32 weken onderweg en is prachtige zwanger. Ze wonen samen in Thailand, Bangkok wel te verstaan! Het werd dan ook een internationale bruiloft met mensen uit alle windstreken.

Een week na de aanvraag zaten Joost, Anastasia en zoontje Lev bij mij aan de tuintafel. Ik leerde ze iets beter kennen en zag inderdaad hoe relaxed ze samen waren. En dit bleek met de familie en vrienden ook het geval. Iedereen had de uitnodigingen een week of twee weken voor de bruiloft ontvangen en ach, "typisch Joost"! Het reizen als gedeelde passie en een op Thailand geïnspireerde tuin zorgden ervoor dat het makkelijk klikte.

En wat een dag was het zaterdag, whoow! Geen dag om in je pak te lopen of met twee camera's rond te rennen. Maar toen de adrenaline eenmaal begon te stromen was ik niet meer te stoppen. Joost en Anastasia kleedden zich om in een prachtig boerderijtje midden tussen de weilanden in De Groeve. Alle ouders waren aanwezig, ook Anastasia haar ouders uit Rusland en de sfeer was, als verwacht, relaxed. Na het omkleden en de first look zijn we met verschillende stops richting de Zeegsterduinen gereden waar ze trouwden onder een prachtige oude boom.

Duidelijk smoorverliefd op elkaar, relaxed en met veel passie beleefden Joost en Anastasia deze dag. Regelmatig moest ik tegen ze zeggen, "nee, knuffelen is geen zoenen"....

Joost en Anastasia you are an amazing couple! I feel privileged to meet you and thank you for letting me in to your lives and letting me come so close. Your trust, that we had to build up sow quickly, was amazing. I cant wait to meet u again in august, and it will be the four of you, when u come to pick up the album. Good luck with the labor in Russia end enjoy each other every minute.

A little teaser, with love!