Kopenhagen

 

Materiaal heeft op onze liefde niet echt invloed. Uiteraard is het leuk om soms iets tastbaars te krijgen, en oke, een Mustang uit mijn geboortejaar zou ik niet gelijk afslaan... Maar wij geven elkaar het liefst een beleving, een herinnering. Een optreden van De Staat in Hedon maakt mij echt gelukkig. Een kaartje voor het laatste optreden van Opgezwolle vergeet ik nooit meer. Dit laat me ook zien dat Kirsten mij kent en om me geeft.
Afgelopen weekend werd ik verrast met een weekendje Kopenhagen, ter ere van mijn verjaardag. Wat we daar doen doet er niet zo veel toe. Alles is nieuw en mooie ontdekkingen voelen als een bonus. We hebben heerlijk mensen gekeken, in een vage bar, waar iedereen flink onder invloed was van weten wij wat allemaal. We hebben heerlijk gekletst over van alles en nog wat tijdens het treinen van onze Airbnb huisje naar het centrum.

Als jullie vragen wat liefde voor mij is... Dit.