Nieuwe website!

 

Tijdens onze reis naar Midden-Amerika hebben we heel veel toffe dingen gezien, prachtige mensen ontmoeten en mooie foto's gemaakt. Maar daar heb ik ook mijn hoofd leeg kunnen maken, weer laten vullen en veel kunnen nadenken. En nieuwe inspiratie kan tot mooie dingen leiden!

Een nieuwe website is niet het enige en zeker niet het belangrijkste. Het is een proces: wie ben ik, wie wil ik zijn, wat wil ik uitdragen, waar sta ik voor. Een doorlopend proces, ben ik mij bewust, maar altijd met mijlpalen. Voor mij is dit er één!

Er zijn veel mensen die iets voor mij betekend hebben binnen dit proces en mij hebben geïnspireerd, daarvoor dank!

De tijd zal deze blogpagina moeten vullen en tot die tijd kunnen jullie je vermaken met mijn nieuwe werk. Kijk ook eens op de hoofdpagina "henk van lambalgen", de pagina waar ik het meest trots op ben.

Groetjes Henk!