Loveshoot Huub & Karin - Radio Kootwijk

 

Mensen die mij kennen weten dat ik fan ben van de kwantumtheorie. Ik maak mijn eigen dag! Het heeft niet zo moeten zijn, het is zo omdat we er samen wat van maken. Geluk en toeval bestaan niet, wij laten het gebeuren! BAM!

Huub en Karin gaan trouwen en hebben mij gevraagd hun trouwerij te fotograferen, yes! Zodat wij elkaar wat beter kunnen leren kennen en om alvast een beetje aan de camera te wennen, boekten ze ook een loveshoot. Tof, ook voor de "Save the Date" kaart natuurlijk en die is inmiddels de deur uit.
We spraken af bij Radio Kootwijk en of het zo had moeten zijn... Overal vuurkorven en verlichting op het gebouw, het was prachtig! Er waren opnames van een KRO programma en ze hadden uitgepakt. Het werd sneller donker als verwacht maar wie heeft er nou zonlicht nodig!?

Huub en Karin, tof om jullie te leren kennen. We gaan er een mooie dag van maken in mei, ik heb er zin in!