Een album is voor mij het eindproduct. Eigenlijk is het een album wat jullie bij mij bestellen en ben ik alleen een tool om dit album tot stand te laten komen. Wel een toffe tool, maar jullie zouden ons niet los van elkaar moeten zien. De reden dat het niet "vast" bij de prijs in zit, is het feit dat ik drie verschillende albums aanbied. Een linnen en houten album van 500 euro en een leren album, van 800 euro. Allen 30x30cm, met 50 pagina's (25 spreads), uitbreiden is mogelijk. Ik sta volledig achter deze albums, ze passen bij mij en mijn stijl van fotograferen. In het bovenstaande filmpje laat ik ze kort een beetje zien.

Omdat ik van vette dingen houd, laat ik jullie hier onder graag het leren album wat uitgebreider zien. Dit is een hoogwaardig, handgemaakt, leren album, uit de Verenigde Staten. Uiteraard zijn alle albums te bewonderen wanneer jullie bij mij op gesprek komen.

Mochten jullie dus interesse hebben in mijn fotografie, zie dit dan niet los van een album. Op mijn homepage staat wat de investering is voor mijn fotografie en tel daar het gewenste album bij op. Zo'n mooie dag verdient een briljante herinnering.